Ракетний удар по телевежі на Рівненщині: кількість жертв зросла до 20

Ракетний удар по телевежі на Рівненщині: кількість жертв зросла до 20

Фото
Укрінформ
До 20 загиблих зросла кількість жертв атаки російського агресора на рівненську телевежу.

Про це повідомила у у Фейсбуці пресслужба облдержадміністрації, передає Укрінформ.

«Кількість жертв внаслідок ракетного удару по телевежі на Рівненщині зросла. Станом на 14-ту годину виявили 20 загиблих. Також є 9 постраждалих. Зараз вони перебувають під наглядом лікарів. Стан усіх постраждалих стабілізований, критичних нема», - прокоментував начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

За його словами, пошукові роботи триватимуть доти, поки рятувальники переконаються, що під завалами нікого не залишилося.

На місці працюють майже 60 рятувальників та 30 одиниць техніки. Водночас фахівці займаються відновленням сигналу. Незалежно від стану телевежі, робота телебачення Рівненської області буде відновлена не пізніше, ніж за 2 дні.

Як повідомлялось, уранці 14 березня російські загарбники двома ракетами атакували телевізійну вежу на Рівненщині та адмінприміщення біля неї. Внаслідок ракетної атаки загинуло 19 осіб, 9 - постраждало.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-