На Херсонщині у Чулаківській громаді російські агресори проводять обшуки

На Херсонщині у Чулаківській громаді російські агресори проводять обшуки

Укрінформ
На Херсонщині голова Чулаківської сільської територіальної громади Олександр Мусієнко розповів, що агресор проводить обшуки.

Як передає Укрінформ, про це голова громади попередив місцевих жителів у відеозверненні на сторінці громади у Фейсбуці.

“Ця ніч була незвична, ще таких ночей в нашій історії не було, в сучасній історії. Коли весь населений пункт спав чи не спав, але знаходився під дулами російських військових, ворожої армії. Сьогодні вівторок у нас, 15 березня. Я знаходжуся на своєму робочому місці в сільській раді Чулаківській”, - повідомив голова громади.

Голова громади наголосив, що коли він записував попереднє відеозвернення, за кадром залишалися люди, які стояли з автоматами і контролювали те, що він казав.

За словами Мусієнка, окупанти попередили, що проводитимуть “перевірку населеного пункту”. Голова громади каже, що ворог обіцяє не перевіряти помешкання, проте чи це буде так - гарантій немає. Загарбники заявили про вибіркову перевірку подвір'їв.

Мусієнко закликав мешканців громади зберігати спокій.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-