У Рубіжному через обстріл рф повністю зруйнований пологовий стаціонар

У Рубіжному через обстріл рф повністю зруйнований пологовий стаціонар

Фото
Укрінформ
На Луганщині російські загарбники обстріляли Рубіжанську міську багатопрофільну лікарню, в результаті чого пологовий стаціонар зруйнований вщент.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Днями російсько-окупаційні війська піддали артобстрілу Рубіжанську міську багатопрофільну лікарню. Руйнування просто жахливі: вщент розбите акушерсько-гінекологічне відділення. Тепер у Луганській області стало менше на один пологовий стаціонар», - написав очільник області.

Він зазначив, що останні пологи в цьому стаціонарі відбулись 11 березня в 23.23 у підвальному приміщенні під час потужного обстрілу.

«Народилась гарна та здорова дівчинка Василіска, яка разом з мамою так весь час і перебувала під доглядом медичних працівників у підвальному приміщенні. Адже підіймати їх було вже нема куди. Ще одну вагітну жінку, яка перебувала під наглядом фахівців, довелось евакуювати до найближчого пологового будинку у м. Бахмут», - повідомив Гайдай.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-