Сьогодні з Маріуполя відкритий гуманітарний коридор для приватного транспорту

Сьогодні з Маріуполя відкритий гуманітарний коридор для приватного транспорту

Укрінформ
Сьогодні, 15 березня, відкрито гуманітарний коридор для приватного транспорту з Маріуполя маршрутом: Маріуполь, Мангуш, Бердянськ, Токмак, Василівка, Запоріжжя.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«15.03 з 9:00 відкрито гуманітарний коридор для приватного транспорту у напрямку: Маріуполь, Мангуш, Бердянськ, Токмак, Василівка, Запоріжжя», - написав очільник області.

Він зазначив, що для особистої безпеки рекомендує видалити месенджери та фото, прибути до Василівки потрібно не пізніше 18-00.

«Якщо не встигаєте, знайдіть безпечне місце та переночуйте у Бердянську або у Токмаці», - попередив Кириленко.

Як повідомлялося, 14 березня з Маріуполя по дорозі до міста Бердянськ вдалося виїхати більше 160 приватних авто. Маріупольці прямували згідно з раніше встановленим напрямком гуманітарного коридору за маршрутом: Маріуполь - виїзд в сторону с. Мелекіне – с. Портовське – смт. Мангуш- Бердянськ – Токмак – Запоріжжя.

Станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації. Росіяни спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не маючи сил перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-