У МВС заявляють, що Харків руйнують за вказівкою путіна

У МВС заявляють, що Харків руйнують за вказівкою путіна

Укрінформ
У Харкові наразі реально ситуація є катастрофічною, місто руйнується за прямою вказівкою президента рф володимира путіна.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це поінформував у ефірі телемарафону радник глави Міністерства внутрішніх справ України Вадим Денисенко, відповідаючи на питання про поточну оперативну ситуацію (орієнтовно станом на 6:50 – ред.).

«У Шостці (Сумська обл. - ред.) було попадання у один із промислових об’єктів, наразі там працюють ДСНС-ники, гасять пожежу. І, звичайно, найболючіша наша точка – це місто Харків. Харків, реально, поки що – це катастрофа. Тобто, сьогодні знову були обстріли, знову були пожежі і знову руйнується місто за прямою вказівкою путіна. Просто необхідно розуміти, що (є – ред.) пряма вказівка путіна по цим руйнуванням», - заявив Денисенко.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-