На Харківщині за добу під завалами знайшли сімох загиблих

На Харківщині за добу під завалами знайшли сімох загиблих

Фото
Укрінформ
На Харківщині за добу з-під завалів будівель, зруйнованих ворожими обстрілами, врятували три людини і вилучили тіла сімох загиблих.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України в Харківській області.

"14 березня тривали аварійно-рятувальні роботи у Київському, Шевченківському, Новобаварському районах Харкова, а також Ізюмському районі області. Цього дня рятувальники врятували з-під завалів 3 людей. Відшукали та вилучили з-під уламків будівельних конструкцій 7 загиблих", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині за добу під завалами знайшли сімох загиблих / Фото: ДСНС

Повідомляють також, що вночі, близько 23:30, ворожі снаряди завдали шкоди торговельним майданчикам та житловим будинкам у Холодногірському районі Харкова. Там сталась пожежа, що швидко розповсюдилась на значну площу. Вогонь гасили близько 20 відділеннь пожежно-рятувальної служби ДСНС.

Піротехнічні підрозділи ДСНС здійснили 34 виїзди на знешкодження артилерійських боєприпасів, що не розірвались.

У Харкові над розчищенням завалів зруйнованих житлових будинків та адміністративних будівель працювали рятувальники Харківського, Полтавського та Дніпропетровського гарнізонів ДСНС, Національного університету цивільного захисту України, Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування, а також волонтери та комунальники.

Як повідомляв Укрінформ, ворожими обстрілами зруйновано близько 600 будинків, 50 шкіл, медичні заклади.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Фото: ДСНС України у Харківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-