У Харкові російські загарбники розбомбили 600 будинків і 50 шкіл

У Харкові російські загарбники розбомбили 600 будинків і 50 шкіл

Укрінформ
У Харкові внаслідок ворожих обстрілів зруйновано близько 600 житлових будинків, 50 шкіл, медичні заклади.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

"Близько 600 житлових будинків було зруйновано у Харкові через постійні обстріли міста російською армією... Ці будинки не підлягають відновленню, тому люди фактично втратили житло. Також у Харкові розбомбили 50 шкіл, низку медустанов, у тому числі пологові будинки", - розповів Харківський міський голова Ігор Терехов меру Чикаго Лорі Лайтфут відеозв'язком.

За його словами, зараз головне завдання - зберегти життя людей та припинити війну, і позиція США дуже важлива у цьому питанні. Терехов наголосив, що необхідно закрити небо над Україною та зупинити кровопролиття.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-