З Авдіївки евакуювали 99 людей, серед яких 35 дітей

З Авдіївки евакуювали 99 людей, серед яких 35 дітей

Фото
Укрінформ
На Донеччині з обстрілюваної Авдіївки евакуювали 99 людей, серед яких 35 дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Продовжуємо евакуацію з прифронтових міст. Сьогодні вивезли 99 людей із Авдіївки, яка вчора і сьогодні зазнає ударів російської зброї. Серед евакуйованих – 35 дітей. Рятуємо українців від російської навали!», - написав очільник області.

Як повідомляв раніше Кириленко, зі вчорашнього вечора (13 березня) тривають обстріли Авдіївки. Росіяни стріляють з тактичного ракетного комплексу «Точка-У» та реактивних систем залпового вогню. Один пакет граду окупанти випустили по Авдіївському коксохімічному комбінату. Крім того, пошкодили газогін, школу, приватні будинки.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-