З-під завалів зруйнованої телевежі у Рівному визволили кількох людей

З-під завалів зруйнованої телевежі у Рівному визволили кількох людей

Укрінформ
З-під завалів зруйнованої ворожим бомбардуванням телевежі у Рівному вже визволено декількох людей, вони живі, в нормальному стані.

Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону повідомив керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль, передає Укрінформ.

“Є позитивні новини, що з-під завалів уже визволено декількох людей, вони живі, в нормальному стані. Роботи продовжуються. Зрозуміло, для чого цей удар був здійснений: відрізати планує ворог людей від правдивої інформації і від зв’язку з іншими регіонами. Але насправді ми не бачимо такої великої проблеми в даній ситуації, тому що багато людей вже дивиться телебачення і слухає радіо через додатки онлайн. Ми відновимо радіо і телебачення через веже, але більшість людей на Рівненщині отримує цю інформацію через додатки та через інтернет”, - сказав Коваль.

Керівник Рівненської ОВА повідомив, що в цілому ситуація в області стабільна, кордон не порушений, ворога на території області не зафіксовано. За словами Коваля, Рівненщина — тилова область, і тут зараз багато питань пов’язано з посівною і запуском економіки.

Як повідомлялося, через руйнування телевежі, що сталося внаслідок ворожого авіаудару, на Рівненщині не працює теле- та радіомовлення.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: https://www.rv.gov.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-