Верещук сподівається, що під час роботи гумкоридору на Гостомель вдасться визволити з полону рятувальника Данченка

Верещук сподівається, що під час роботи гумкоридору на Гостомель вдасться визволити з полону рятувальника Данченка

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук сподівається, що під час роботи гуманітарного коридору на Гостомель вдасться визволити з полону рятувальника Олексія Данченка.

Про це Верещук повідомила у відеозверенні, передає Укрінформ.

"Залишається в примусовому полоні мелітопольський міський голова Іван Федоров. Також досі невідома доля Дніпрорудницького міського голови Євгена Матвєєва, якого окупанти викрали вчора зранку. Залишається в полоні і рятувальник Олексій Данченко. Сподіваємося нам вдасться його витягти з примусового утримання під час роботи коридору на Гостомель", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня о 8:30 військові рф взяли у полон міського голову Дніпрорудного Євгена Матвєєва. Раніше загарбники викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова, активістку Ольгу Гайсумову.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-