На Чернігівщині 226 населених пунктів залишаються без світла

На Чернігівщині 226 населених пунктів залишаються без світла

Укрінформ
У трьох районах Чернігівської області 226 населених пунктів залишаються без електропостачання. 

Про це повідомляє голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус у телеграм-каналі, передає Укрінформ.

“Без електропостачання залишаються 226 населених пунктів області в трьох районах області (Чернігівський – 195, Ніжинський – 27, Прилуцький – 4). Внаслідок потрапляння російських бомб та снарядів у об'єкти інфраструктури частково відключено газопостачання, тепло й водогін”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що минулої доби в Чернігові зареєстровано 8 пожеж. Всього з початку війни — 213. Врятовано 35 осіб, серед яких 10 дітей.

Піротехніки ДСНС за добу двічі залучалися до розмінувань, всього з початку війни — 56. Вилучено 4 бомби ОФАБ-500, які не розірвалися та касетні елементи з РСЗО “Ураган”, багато мін і снарядів.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня у Чернігівський області було знищено танкову колону ворога, яка проривалася до Києва. Також українські військові збили біля Чернігова ворожий бомбардувальник типу Су.

24 лютого президент РФ володимир путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-