Правоохоронці й рятувальники евакуювали людей із села Пісківка на Київщині

Правоохоронці й рятувальники евакуювали людей із села Пісківка на Київщині

Фото, відео
Укрінформ
У Київській області поліцейські, рятувальники та органи місцевого самоврядування організували безперешкодну евакуацію для мешканців села Пісківка.

Про це повідомила Національна поліція у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, 13 березня працівники Бучанського районного управління поліції допомогли в евакуації населення з Бучі, Ірпеня та села Пісківка.

Зокрема, в Ірпені забезпечено вихід з-під обстрілів матерів із дітьми, літніх людей і тяжкохворих. Людям надали воду, їжу, теплі речі, предмети першої необхідності та доставили їх у безпечне місце.

«Безперешкодну евакуацію організували поліцейські, рятувальники та органи місцевого самоврядування і для мешканців села Пісківка, більшість з яких діти виїхали до Житомирщини. Також правоохоронці забезпечили евакуацію мешканців Бучі», - зазначили у поліції.

Повідомляється, що поліцейські надають громадянам посилену допомогу на території гуманітарного штабу під Києвом, у першу чергу допомагають тяжкохворим і дітям.

Як повідомлялося, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба поінформував, що у Київській області 13 березня вдалось евакуювати 3 тис. жителів Великої Димерки, Гоголева та Плаского.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-