На Луганщині учора поліція нарахувала майже 50 ворожих обстрілів

На Луганщині учора поліція нарахувала майже 50 ворожих обстрілів

Укрінформ
На Луганщині за минулу добу, 12 березня, загарбники здійснили 49 обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведеній інформації від МВС щодо ситуації щодо російського вторгнення станом на 13 березня 2022 року.

«Луганщина: Поліцейські щодня документують наслідки обстрілів та допомагають громадянам. Минулої доби, 12 березня, окупаційні війська здійснили 49 обстрілів території Луганщини. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені, серед яких троє неповнолітніх дітей, яких доставлено до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що внаслідок обстрілів було пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Кремінній, Попасній, Привіллі та Золотому. У деяких будинках через обстріли сталося займання.

Зазначається, що під ворожий артилерійський обстріл потрапили три загальноосвітні школи, лікарня, торговельний центр у місті Сєвєродонецьк. За даними МВС, ворожий снаряд також влучив у одне з приміщень поліції Луганщини.

Окремо уточнюється, що у містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ ворожим вогнем було пошкоджено газопроводи.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-