Рятувальники шукають тіла загиблих і постраждалих у 4 районах Харкова

Рятувальники шукають тіла загиблих і постраждалих у 4 районах Харкова

Укрінформ
Рятувальники продовжують роботи з ліквідації наслідків російських бомбардувань, розбирають завали, шукають тіла загиблих та постраждалих у чотирьох районах Харкова.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ у Телеграмі.

«Харків, 18-ий день війни: рятувальники продовжують роботи з ліквідації наслідків російських бомбардувань, розбирають завали, шукають тіла загиблих та постраждалих. Дані роботи тривають у Київському, Холодногірському, Шевченківському та Новобаварському районах міста Харкова», - зазначили у відомстві.

Зазначається, що до робіт залучені рятувальники Харківського, Полтавського та Дніпропетровського гарнізонів ДСНС, Національного університету цивільного захисту України, Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування, а також волонтери та комунальні служби.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-