У Херсоні на проросійський мітинг зібрали херсонських політичних маргіналів - соцмережі

У Херсоні на проросійський мітинг зібрали херсонських політичних маргіналів - соцмережі

Фото, відео
Укрінформ
У Херсоні кілька місцевих проросійських маргінальних діячів з радянською символікою зібралися у парку Слави, щоб створити картинку для російського телебачення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляють херсонці.

“Що ж, поширюємо...що б потім вони не сказали "ми не знааалі, нам сказалі шо то учєнія...", - пишуть містяни у соцмережах.

Серед учасників проросійського мітингу, зокрема, ексмер Херсона, а нині депутат міськради від блоку власного імені Володимир Сальдо, колишній селищний голова Антонівки, а нині депутат Херсонської міської ради від блоку Сальдо Ігор Семенчев, якому прокуратура оголошувала підозри у розтраті бюджетних коштів. До них приєднався проросійський провокатор Кирило Стремоусов та підозрювана у справі про держзраду Тетяна Кузьміч.

Як повідомляють ЗМІ, завершує парад херсонських фріків Сергій Черевко – чиновник міськради часів Сальдо та організатор акції “Безмертний полк” у Херсоні.

Як інформують херсонці, шоу на алеї Слави, яке провели згадані особи, закінчили за пів години після початку. Актори, колаборанти та знімальна група втекли, тільки-но дізналися, що проукраїнський мітинг проти російських окупантів рушив у бік Вічного вогню у парк Слави.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, який 13 березня відзначає День звільнення від нацистських загарбників у роки Другої світової війни, на акцію проти російської агресії зібралися тисячі містян. Учасники акції з площі Свободи просувалися вулицями міста у парк Слави, їх не зупинили постріли ворожих військових вгору.

Херсонська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом підготовки до посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, скоєної за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 110 КК України). За даними слідства, на території області окупанти готують проведення незаконного референдуму та створення квазіреспубліки – «хнр». Для цього вони намагаються схилити та вмовити депутатів Херсонської обласної ради співпрацювати з окупаційними військами.

Депутати облради на екстреному засіданні ухвалили звернення, у якому зазначили, що Херсонщина – це Україна.

Депутати Херсонщини ніколи не визнають спроби створити на території області «народну республіку», заявив Херсонський міський голова Ігор Колихаєв, коментуючи інформацію про запланований окупантами на 13 березня у Херсоні «референдум» за створення в Херсонській області «народної республіки».

У Херсоні мешканці не припиняють акції проти російських загарбників

З 24 лютого в Україні триває війна із російськими загарбниками.

Фото: Фейсбук Svetlana Gumenuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-