В Охтирці військовий одружився під залпи російських «Градів»

В Охтирці військовий одружився під залпи російських «Градів»

Відео
Укрінформ
В Охтирці військовий одружився з коханою на 16-й день війни, під час реєстрації шлюбу росіяни обстрілювали місто з "Градів".

Про це повідомив у Фейсбуці голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Весілля в Охтирці на 16-й день війни. Володимир та Інна планували одружитися ще раніше, із заявою до РАГСу не поспішали, мовляв, час ще буде. Але на війні час із близькими — це найцінніше. Організовували весілля за пів години. Подзвонили голові громади та сказали, що хочуть одружитися", — повідомив він.

Як розповів Живицький, розписували молодят працівники місцевого РАГСу, церемонія була скромною. Замість білосніжного плаття нареченої − повсякденний одяг, замість весільного костюма у нареченого − військова форма, а замість салютів, на жаль, артобстріл.

Одночасно із церемонією розпочався обстріл Охтирки ворожими "Градами". Під ці моторошні звуки молодятам кричали "Гірко!".

"На щастя, у РАГСі стіни міцні, і нехай міцною буде новостворена сім’я. Чи можна перемогти націю, де одружуються навіть на 16-й день війни? Звичайно, що неможливо!" — сказав молодятам мер Охтирки Павло Кузьменко.

Як повідомлялося, Сумщина — регіон, що найбільше постраждав він російських загарбників, зокрема місто Охтирка було зазнало численних обстрілів та бобардувань. Інфраструктура міста повністю знищена.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-