Автобуси з Луганщини не можуть виїхати «зеленим коридором» через ворожі обстріли

Автобуси з Луганщини не можуть виїхати «зеленим коридором» через ворожі обстріли

Укрінформ
Домовленості про "зелений коридор" на Луганщині знову зриває рф: автобуси не можуть виїхати, через обстріли.

Про це написав у Телеграмі керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Автобуси не можуть виїхати, через обстріли. Російські звірі не хочуть аби українці були в безпеці!!! Масовані обстріли Кремінної, Рубіжного, Сєвєродонецька, гучно в Попасній та Гірському!", - написав Гайдай.

Він закликав людей перебувати в укритті.

Як повідомляв Укрінформ, за словами віцепрем'єр-міністр –міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук, у Луганській області 13 березня запланована евакуація гуманітарними коридорами: з міста Кремінна в місто Лиман. Точка збору з Бахмута. Автоби для евакуації будуть відправлені по маршруту з міста Бахмут. З міста Рубіжне Луганщини у Слов'янськ Донецької області: Рубіжне - Сєвєродонецьк - Лисичанськ - Слов'янськ через Бахмут. З міста Попасна Луганщини у Слов'янськ Донецької області: Попасна - Бахмут - Слов'янськ. З селища Гірське Луганської області в місто Слов'янськ на Донеччині: Гірське - Лисичанськ - Бахмут - Слов'янськ. З міста Щастя Луганської області у Слов'янськ: Щастя - Новоайдар - Сєвєродонецьк - Лисичанськ - Слов'янськ.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото Ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-