В окупованому Мелітополі загарбники знайшли заміну викраденому меру

В окупованому Мелітополі загарбники знайшли заміну викраденому меру

Укрінформ
У Мелітополі на місце викраденого мера окупанти призначили депутатку міської ради від "Опозиційного блоку" Галину Данильченко.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграм розповів народний депутат Олексій Гончаренко.  

«В Мелітополі окупанти поставили свого "мера". Це депутатка міськради від "Опозиційного блоку" Галина Данільченко. Колаборантка вже записала звернення до жителів Мелітополя, де закликала «підлаштуватись під нову реальність» та «не дестабілізувати ситуацію і не брати участь в екстремістській діяльності», - повідомив нардеп.

Водночас він нагадав, що за державну зраду тепер максимальне покарання - довічне ув'язнення з обов'язковою повною конфіскацією майна, а тому «на колаборантку чекає дуже суворе покарання».

У VIII скликанні Верховної Ради Галина Данильченко працювала помічником народного депутата Євгена Балицького (зараз він депутат облради). У 2015 та 2020 роках обрана депутатом міськради Мелітополя від партії "Опозиційний блок".

Як повідомлялося, вчора 10 озброєних солдатів викрали мера Мелітополя Івана Федорова. За словами Президента України Володимира Зеленського, мера, швидше за все, катують та змушують на відео заявити про підтримку "руського міру".

Водночас окупанти заявили, що мера затримано правоохоронцями так званої "ЛНР", йому інкримінують фінансування тероризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-