З Вугледара та Волноваського району евакуювали близько 200 людей — МВС

З Вугледара та Волноваського району евакуювали близько 200 людей — МВС

Фото
Укрінформ
З Вугледара та Волноваського району, що в Донецькій області, вдалося евакуювати близько 200 людей.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ. 

«Місто та навколишні села перебувають під нищівними обстрілами російської армії. Співробітники поліції Донеччини, ДСНС спільно з керівництвом обласної військової адміністрації доставили мирних мешканців до безпечного місця, звідки врятованих доправляють у більш спокійні регіони України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці вивезли з-під ударів декілька автобусів з жінками, дітьми, літніми людьми. До них приєдналися громадяни на власному транспорті. Колону супроводжувала поліція, яка забезпечувала безпеку під час евакуації.

Наразі евакуйовані дісталися першого пункту призначення, звідки за допомогою Укрзалізниці вирушають до інших областей України.

Встановлено, що під час обстрілів Вугледара окупанти застосовували заборонені касетні боєприпаси. Мішенями ворога стали лікарня, житлові будинки.

Як повідомлялося, Україна в суботу, 12 березня, відкриває гуманітарні коридори до Маріуполя, міста Пологи та низки населених пунктів Київщини і Сумщини.

Із сіл Немішаєве та Микуличі до села Білогородка Бучанського району Київської області 12 березня евакуйовано майже 2 тисяч осіб. З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-