У Тернополі для прибулих із гарячих точок проклали «Стежку здоров’я»

У Тернополі для прибулих із гарячих точок проклали «Стежку здоров’я»

Укрінформ
Релаксаційно-екологічну «Стежку здоров’я» облаштували в Тернополі для тих, хто прибуває із гарячих точок.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Іван Герц.

«За останніми даними, на Тернопільщину вже прибуло понад 35 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Багато з них залишається у Тернополі цілими родинами, з дітьми, часто у стресовому стані. Саме для таких категорій вирішили надати психолого-педагогічну допомогу. Йдеться про використанням енергетичних властивостей природного середовища, яке б, бодай трохи відновило психологічне, фізичне здоров’я та хронічну втому через екстремальні умови воєнного стану», - розповів Герц.

За його словами, на «Стежці здоров’я», яку проклали в екологічному центрі є місця для проведення так званої «дерево терапії» - відновлення втраченої енергетичної рівноваги та анімалотерапії - спілкування з тваринами.

«Облаштували шість різноманітних цікавих зупинок, кожна з яких, по своєму, психологічно розслабляє. Це – перебування у нашому дендропарку, відвідини рокарію – невеличкого ландшафтного парку, зимового саду, куточку живої природи, акваріумного клубу та духовно-естетична зупинка з оглядом виробів народної творчості», - додав керівник екоцентру.

Як повідомлялось, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-