Волонтери з Румунії привезли у Чернівці 1,6 тонни корму для собак, яких покинули господарі

Волонтери з Румунії привезли у Чернівці 1,6 тонни корму для собак, яких покинули господарі

Фото
Укрінформ
Волонтери із Румунії привезли до Чернівців 1600 кілограмів корму для собак, частину передали буковинським зоозахисникам, які опікуються покинутими під час війни тваринами.

Про це у Фейсбуці повідомляє спільнота Небайдужі Че, передає Укрінформ.

"З перших днів війни на кордоні поблизу Чернівців цілодобово чергують волонтери зоозахисної організації Casa lui Patrocle - Animal Rescue - з Румунії, надають допомогу власникам з тваринами, оформляють необхідні документи, і забирають для прилаштування собак, котів і навіть коней, яких не в силах власники утримувати. А тепер ці люди з великим серцем, яких очолює Roxana Ciornei привезли допомогу в Чернівці, 1600 кг корму для собак", - йдеться у повідомленні.

В організації зазначають, що половину отриманого корму передали у міське комунальне підприємство "Центр стерилізації тварин". Адже із початку війни там наразі не можуть здійснити закупку кормів та ліків.

Іншу половину отриманого вантажу передали чернівецьким волонтерам, які опікуються тваринами, в тому числі і тими, яких власники покинули в Чернівцях.

Також румунські зоозахисники забрали для прилаштування в Румунії двох собак з центру стерилізації тварин.

Це був такий перший візит-знайомство. Волонтери сподіваються, що найближчим часом такі візити стануть постійними і наступну допомогу зможуть направити в інші міста України, де це вкрай потрібно та передати для прилаштування за кордоном собак і кішок.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно подала позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-