Мер Херсона спростував фейк про захоплення військовими рф міського водоканалу

Мер Херсона спростував фейк про захоплення військовими рф міського водоканалу

Укрінформ
Міський голова Херсону Ігор Колихаєв сказав, що інформація про захоплення ворогом водоканалу – фейк і всі комунальні служби міста працюють в інтенсивному режимі.

Про це у Фейсбуці повідомила Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

«З водоканалом все гаразд, підприємство працює, ніхто його не захоплював. Ще раз кажу: довіряйте лише офіційним джерелам інформації, не розганяйте паніку та не лякайте одне одного», - зазначив Колихаєв.

Він додав, що міськрада разом з Херсонгазом, Обленерго та іншими комунальними підприємствами інтенсивно працюють над відновленням постраждалих районів.

«Запасіться терпінням і розумінням: всі живі люди, не механічні роботи: дуже втомлюються, але все одно працюють самовіддано і сміливо», - звернувся до містян мер.

Окрім того, за його словами, вчора в місто вдалося завезти трохи інсуліну для трьох міських лікарень. Мешканці Херсону можуть отримати найнеобхідніші препарати централізовано в медустановах, для цього треба із собою мати рецепт від ендокринолога.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-