Агресори вбили ще двох жителів Донеччини

Агресори вбили ще двох жителів Донеччини

Укрінформ
З початку вторгнення російських військ в Україну на Донеччині вбито 66 та поранено 319 мирних жителів - без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі, точна кількість яких наразі не відома.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Росія вбиває цивільних! За 11 березня росіяни вбили ще двох людей. Цього разу - у Петрівському під Вугледаром. Крім того, вони поранили ще чотирьох мешканців області: 2 - у Євгенівці, 1 - у Новоандріївці та 1 - у Рубцях», - написав очільник області.

Він зазначив, що загальну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі встановити поки що неможливо.

«Кожен воєнний злочинець буде покараний!» - запевнив Кириленко.

Як повідомлялось, за даними Маріупольської міськради, за 12 діб блокади та обстрілів міста російські загарбники вбили 1 582 мирних жителів.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно вдерлися з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-