За три дні з-під Києва вдалося евакуювати понад 22 тисячі людей

За три дні з-під Києва вдалося евакуювати понад 22 тисячі людей

Укрінформ
За три дні із найбільш небезпечних населених пунктів Київщини вдалося евакуювати понад 22 тисяч людей.

Про це в ефірі «Україна 24» повідомив очільник Київської ОДА Олексій Кулеба, передає кореспондент Укрінформу.

«Дякуючи величезній кількості людей, які працюють на місці, евакуація відбувається третій день. На цей час ми можемо говорити про понад 22 тисяч людей, які евакуювалися з напружених містечок: Ворзель, Гостомель, Буча, Ірпінь. Можемо говорити про те, що на вечір 10-ї години ми матимемо уточнену інформацію і кількість ще збільшиться», - сказав він.

За словами голови ОДА, евакуаційні автобуси доїхали не до всіх запланованих населених пунктів, зокрема, через обстріли загарбників.

«Будемо сподіватися, що ми зможемо потрапити до тих міст, куди не вдалося потрапити. Автобуси доїжджали не до всіх міст, які ми визначали маршрутними, з різних причин. Сьогодні, наприклад, ми не змогли дістатися Бородянки, бо там були обстріли», - повідомив Кулеба.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-