Російські військові викрали мера Мелітополя

Російські військові викрали мера Мелітополя

Доповнено
Укрінформ
У Мелітополі група російських солдатів викрала міського голову Івана Федорова.

 Про це повідомив у Телеграмі заступник керівника ОП Кирило Тимошенко, передає Укрінформ.

“За попередньою інформацією годину тому окупантами був викрадений мер міста Мелітополь Іван Федоров”, - йдеться у дописі.

Першим про викрадення мера повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко. За його інформацією, 10 людей зайшли в приміщення кризового центру, наділи мішок на голову очільнику міста та вивезли його в невідомому напрямку.

Згодом заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко оприлюднив відеопідтвердження викрадення російськими нападниками міського голови Мелітополя Івана Федорова.

Так, на відео видно, як група військовослужбовців силоміць виводить із будівлі людину. За даними Тимошенка, цією людиною є саме мер Мелітополя Федоров.

Наразі місце перебування Івана Федорова невідоме, зв’язок з ним втрачено.

Мешканців Мелітополя закликають зібратися біля відділу поліції та стати на захист очільника міста.

Раніше повідомлялось, що в Мелітополі викрали чоловіка, який підтримував акції проти окупації та слухав у автомобілі “Байрактар”.

24 лютого о 5.30 ранку було завдано авіаційних ударів по військовій базі, яка розташована на території Мелітополя. Наразі Мелітополь перебуває в окупації, але місто під управлінням української влади. Починаючи з 1 березня в місті щодня проходять мітинги проти окупації, в них беруть участь тисячі людей.

З 24 лютого в Україні триває війна проти російських загарбників. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: Фейсбук Федорова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-