Із Сумщини до Полтавщини вже евакуювали 68 тисяч людей

Із Сумщини до Полтавщини вже евакуювали 68 тисяч людей

Укрінформ
За останні три дні із Сумщини до Полтавської області евакуювали 68 тисяч людей.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"За останні три дні понад 68 тисяч людей евакуювалися з Сумської області "зеленим коридором" до Полтавщини. Звідси потягами люди вирушили на захід країни", - написав Лунін.

Також він зазначив, що на сьогодні гуманітарний коридор до Полтавщини не підтверджений, але область готова в будь-який момент надати 70 автобусів для евакуації.

"Зараз ситуація на Полтавщині стабільна. На межі з Сумщиною військові продовжують захоплювати техніку орків. Супермаркети, аптеки та банки працюють штатно. Готівка стабільно завозиться до банкоматів", - додав начальник Полтавської ОВА.

Крім того, керівник військової адміністрації запевнив, що із 14 березня школи, технікуми, університети області зможуть відновити дистанційне навчання.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-