Загарбники намагалися зірвати евакуацію людей із Тростянця

Загарбники намагалися зірвати евакуацію людей із Тростянця

Відео
Укрінформ
Російські загарбники не дозволили евакуаційній колоні із Тростянця рухатися заздалегідь узгодженим маршрутом, але зрештою більше сотні автомобілів змогли виїхати з міста.

Про це повідомив у Телеграмі голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

«Тростянецька колона виїхала з міста об 11 годині. Росіяни спочатку не дозволили рухатись колоні через центр міста, відкрили вогонь у повітря. Постраждалих немає. Довелося оперативно узгоджувати інший маршрут у межах самого міста Тростянець», - йдеться у повідомленні.

Живицький зазначив, що у тростянецькій колоні виїхало більше сотні приватних автомобілів. Наразі колони прямують маршрутом коридору, через місто Ромни.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 10 березня, на Сумщині було організовано три гуманітарних коридори для виїзду мирних мешканців - з Тростянця, Краснопілля і Сум.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-