Мер Рівного дав добу для реєстрації у військкоматі чоловікам, які прибули з інших регіонів

Мер Рівного дав добу для реєстрації у військкоматі чоловікам, які прибули з інших регіонів

Укрінформ
Чоловіки, які приїжджають до Рівного з регіонів, де ведуться бойові дії, повинні стати на облік в центрі комплектування та соціальної підтримки упродовж доби.

Про це, передає Укрінформ, повідомляє пресслужба міської ради.

«Тимчасово переселені особи, які приїжджають із сходу України, півночі та оселяються у Рівному, а саме чоловіки, повинні впродовж 24 годин з’явитися у військкомат і зареєструватися. Вони повинні записатися в ряди територіальної оборони або лави Збройних сил України, бо ж захищати країну повинні всі без винятку, незалежно від того, з якого регіону ви до нас приїхали», - наголосив Третяк.

Зазначається, що для постановки на облік чоловікам потрібно звернутись у Рівненський об'єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-