Дві колони вже на шляху до Бучі та Гостомеля - ОДА

Дві колони вже на шляху до Бучі та Гостомеля - ОДА

Укрінформ
Евакуація мешканців з Київщини триває. Дві колони вже на шляху до Бучі та Гостомеля, щоб евакуювати звідти людей до Києва.

Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Евакуація триває. Дві колони вже на шляху до Бучі та Гостомеля, щоб евакуювати звідти людей. Чекаємо на них у Білогородці. Тут людям нададуть першу гуманітарну та медичну допомогу, далі їх перевезуть до Києва", - зазначив він.

Як повідомлялося, на сьогоднішній день понад тисячу дітей Київської області вивезли з-під російських обстрілів.

В Україні у четвер, 10 березня, відкрили гуманітарні коридори з Маріуполя, Волновахи, Ізюма, Сум, Тростянця та Краснопілля й низки міст поблизу столиці – Бучі, Бородянки, Ірпеня та Гостомеля. Однак у Маріуполі вдень, коли мала початися евакуація, російські війська здійснили авіаобстріл, є влучення в Приазовський державний технічний університет, бомбардування в районі Драмтеатру.

24 лютого президент рф путін оголосив війну Україні і почав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-