На Житомирщині внаслідок обстрілу блокпосту загинули п'ятеро військових

На Житомирщині внаслідок обстрілу блокпосту загинули п'ятеро військових

Укрінформ
Під час російського обстрілу блокпосту в селі Стара Котельня на Житомирщині загинули п’ятеро військових та двоє отримали поранення.

Про це у відеозверненні повідомив начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, передає Укрінформ.

«Вчора продовжувалися авіаційні обстріли Житомирщини. В Коростені було обстріляно нафтобазу «UPG». Одна людина загинула, не відбулося вибуху нафтопродуктів. Окрім того, було обстріляно блокпост у селі Стара Котельня Волицької громади Житомирського району. П'ять військовослужбовців загинуло, двоє поранено», - розповів Бунечко.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин додав, що напередодні російські загарбники обстріляли об’єкти інфраструктури обласного центру. Зокрема, пошкоджена частина водогону в селі Тетерівка, який подає воду місту, але Житомир буде з водою.

Окрім того, ворог обстріляв котельню КП «Житомиртеплокомуненерго». Для того, аби вона відновила роботу, знадобиться близько тижня часу.

Від вибуху в корпусах міської лікарні №1 та дитячої лікарні повилітали вікна і двері. Там ніхто не постраждав, оскільки всі хворі перебували в укриттях.

Незначних ушкоджень зазнала лише літня жінка, в якої авіаудар повністю зруйнував будинок. Її госпіталізували.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-