У Чернівцях запровадили цілодобове консультування для вагітних жінок-переселенок

У Чернівцях запровадили цілодобове консультування для вагітних жінок-переселенок

Укрінформ
У Чернівцях вагітні жінки, які приїжджають у регіон із інших областей, можуть у будь-який час доби отримати консультацію, акушерську чи гінекологічну допомогу. 

Про це у Фейсбуці повідомляє міський клінічний пологовий будинок №2, передає Укрінформ.

"Щодня в місто Чернівці приїзжають нові люди. В області на сьогоднішній день прийнято більше 20 тисяч переселенців, серед них велика кількість вагітних жінок. Деякі на невеликих термінах вагітності, деякі перед пологами. У вагітних є тривога перед майбутніми пологами поза межами своїх місць проживання та пологових будинків де вони перебували на обліку. Ми створили цілодобове консультування вагітних жінок і надаємо цілодобову акушерську, гінекологічну та неонатальну допомогу", - йдеться у повідомленні.

У міському пологовому будинку №2 вагітні жінки можуть стати на облік, а також народити в комфортних умовах. Заклад забезпечений всім необхідним для якісного надання медичної допомоги.

"Працюють 10 індивідуальних пологових залів, 5 операційних, дитяча та доросла реанімація, що оснащені найсучаснішим обладнання! Під час пологів з вами може бути партнер, щоб підтримати вас у такий відповідальний момент", - додають у Чернівецькому пологовому будинку №2.

Там працюють медичні психологи, які надають психологічну підтримку.

Телефон до реєстратури: 0372 51-19-74

Також можна телефонувати безпосередньо лікарям:

Фесенко Оксана Вікторівна - 050 745 33 15;

Паскар Ірина Анатоліївна - 050 374 05 94;

Дорош Лариса Іванівна - 050 580 34 93;

Кікіріца Світлана Аурелівна - 050 538 14 33;

Жарюк Галина Миколаївна - 050 815 66 86;

Галатяк Ірина Борисівна - 050 939 34 73;

Лека Юлія Дмитрівна - 050 186 40 83.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-