Від обстрілів агресора зранку в Сєвєродонецьку одна людина загинула, шестеро поранені

Від обстрілів агресора зранку в Сєвєродонецьку одна людина загинула, шестеро поранені

Укрінформ
На Луганщині від обстрілів російського агресора зранку 10 березня у Сєвєродонецьку одна людина загинула, шестеро - поранені.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«м. Сєвєродонецьк… О 07-05 обстріл - вул. Лисичанська пошкоджено житловий будинок. 1 загибла, 2 травмованих; О 10.30 м. Сєвєродонецьк - виявлено 2 поранених на перехресті вул. Донецька та Хіміків , виявлено 1 поранену вул. Лісова, виявлену 1 поранену від 08.03.2022 по вул. Гагаріна», - написав очільник області.

Він додав, що у Сєвєродонецьку по проспекту Гвардійському та вул. Гагаріна обстрілами перебитий газовід.

За словами Гайдая, через обстріли виникла пожежа на відкритому складі макулатури на Рубіжанському картонно-тарному комбінаті у місті Рубіжне.

Голова ОВА нагадав, що минулої ночі о 03-10 був обстріл Сєвєродонецька, внаслідок чого відбулося загоряння двох легкових автомобілів та був перебитий газовід.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-