Внаслідок обстрілу села на Харківщині загинули дві жінки та двоє дітей

Внаслідок обстрілу села на Харківщині загинули дві жінки та двоє дітей

Укрінформ
Внаслідок обстрілу села Слобожанське на Харківщині під руїнами зруйнованого будинку загинуло дві жінки та двоє дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє ДСНС України.

«Вночі внаслідок чергового обстрілу невеличкого села Слобожанське Балаклійської громади Ізюмського району, ворожий снаряд потрапив до приватного житлового будинку. Внаслідок руйнації будівлі під завалами загинуло 4 особи: 2 жінки та 2 дітей. 5-річній дівчинці вдалось вижити. Вона була травмована. Бригадою медиків її було госпіталізовано до Первомайської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 9 по 10 березня ворог з новою силою, особливо цієї ночі, проводив обстріли та повітряні бомбардування різних об’єктів житлових кварталів Харкова та сільських населених пунктів області.

Так, о 22:46 надійшло повідомлення про пожежу та руйнації в ТРЦ Nikolsky, що в центрі міста Харкова. На 4-му та технічному поверхах, а також на покрівлі горіли конструктивні елементи та оздоблення. О 03:00 пожежу було ліквідовано.

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 30 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Всього було залучено понад 40 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 200 осіб особового складу ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-