У Запоріжжі затримали місцевого жителя за підозрою у веденні диверсійної діяльності

У Запоріжжі затримали місцевого жителя за підозрою у веденні диверсійної діяльності

Фото
Укрінформ
 ​​У Запоріжжі правоохоронці затримала місцевого жителя за підозрою у веденні диверсійної діяльності.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України, передає Укрінформ.

«09 березня в ході планових оперативно-розшукових заходів поліцейські за підозрою у веденні диверсійної діяльності на території Запоріжжя затримали жителя Шевченківського району, 1978 народження», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті проведення працівниками поліції комплексу оперативних заходів у чоловіка виявлено та вилучено автомат Калашникова та 30 патронів калібру 5,45 мм.

Також під час проведення огляду офісу, який використовував зловмисник, вилучено автомат Калашникова калібру 7,62 та 400 набоїв до нього, граната РГД із запалом, 2 пістолети Макарова, а також радіокеровані дрони.

Наразі розпочато досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками злочину, визначеного у ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання обрання їм запобіжного заходу.

Як повідомлялось, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-