На Буковині затримали ділка, який за $100 тисяч намагався переправити до Молдови 25 чоловіків

На Буковині затримали ділка, який за $100 тисяч намагався переправити до Молдови 25 чоловіків

Укрінформ
На Буковині відкрили кримінальне провадження проти мешканця Хмельниччини, якого підозрюють в організації незаконної переправи 25 українців призовного віку. За свої послуги він отримав 100 тисяч доларів.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Чернівецької області, передає Укрінформ.

"За даними слідства, достовірно знаючи, що в умовах воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено покидати межі України, 39-річний житель Хмельниччини налагодив злочинну схему незаконного переправлення 25 осіб через держкордон. За свої послуги одержав від вказаних громадян понад 100 тис. доларів США", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 6 березня цього року зловмисник перевіз військовозобов’язаних до українсько-молдовського кордону на ділянку між населеними пунктами м. Сокиряни та с. Волошкове. А звідти чоловіки пішки перетнули кордон, після чого їх впіймали прикордонники.

"За процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Хмельницької області, який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України)", - додали в прокуратурі.

Встановлюються інші причетні до організації злочину особи.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять російській агресії.

Фото: Чернівецька прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-