Ворог обстрілює Луганщину, є загиблі – голова ОВА

Ворог обстрілює Луганщину, є загиблі – голова ОВА

Укрінформ
На Луганщині ворог обстрілює Сєвєродонецьк, Попасну, Рубіжне, під завалами будинків виявлені загиблі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Рубіжне Сєвєродонецького району вул. Володимирська. В завалах виявлено 2 загиблих внаслідок обстрілу… по вул. Богуна - виявлено в завалах одного загиблого», - написав очільник області.

Також він зазначив, що у Рубіжному на вул. Менделєєва в результаті обстрілу сталося загоряння квартир у багатоповерховому будинку.

У місті Попасна внаслідок обстрілу горіла загальноосвітня школа № 1, інформація про загиблих, потерпілих, пошкодження уточнюється. Через обстріли пожежно-рятувальний підрозділ виїхати не в змозі.

Крім того, у Попасній на вул. Мельнікова в результаті обстрілу зафіксували загоряння недіючої лікарні, а по вул. Бахмутській внаслідок обстрілу - загоряння складських приміщень будівельного магазину.

За словами Гайдая, у селі Борівське Сєвєродонецького району в результаті обстрілу агресора загорілися декілька житлових будинків. Черговий караул на пожежу теж не може не виїхати.

У Сєвєродонецьку було повторне займання балконів 2-го, 3-го поверхів, горіла квартира по шосе Будівельників.

Також на Луганщині російський агресор зранку обстрілював місто Золоте Сєвєродонецького району, інформація про загиблих, потерпілих, пошкодження наразі уточнюється, констатував Гайдай.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-