На Херсонщині, Луганщині та Харкові призупинили роботу всі відділення Райффайзен Банк

На Херсонщині, Луганщині та Харкові призупинили роботу всі відділення Райффайзен Банк

Укрінформ
Райффайзен Банк тимчасово призупиняє роботу всіх відділень у Херсонській області та Херсоні, Луганській області, у Харкові, а також частини відділень у інших областях України.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської міської ради, передає Укрінформ.

«У середу, 9 березня, станом на 9:00 Райффайзен Банк тимчасово призупиняє роботу всіх відділень у Херсонській області та Херсоні, Луганській області, у Харкові, а також частини відділень у Києві та в Київській, Харківській, Сумській, Донецькій, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Житомирській, Миколаївській, Чернігівській та Тернопільській областях», - йдеться у повідомленні.

В банку запевняють, що гроші на платіжних картках Райфу доступні для розрахунків, проте операції в рахунок кредитних коштів тимчасово призупинено.

Купівля іноземної валюти недоступна згідно з Постановою НБУ. Також тимчасово призупинені консультації у чаті додатку Raiffeisen Online.

Видача готівки тимчасово обмежена до 100 000 грн.

«Отримати готівку ви можете в мережі банкоматів, а також на касах магазинів АТБ та Епіцентр, АЗК ОККО і низки інших», - додають у пресслужбі.

Як повідомлялося на сайті банку, Райффайзен разом із торговельною мережею АТБ налаштував у POS-терміналах можливість отримати з платіжної картки готівку у сумі 500, 1000 чи 6000 грн через сервіс «Готівка на касі».

Для того, щоб зняти готівку потрібно вибрати товари у магазині АТБ. Це може бути будь-що, і на будь-яку суму без обмежень. Розрахуватися платіжною карткою Райффайзен Банку та повідомити касирові, що хочете отримати готівку у сумі 500, 1000 чи 6000 грн. Потім підтвердити операцію за допомогою ПІН-коду картки і одержати необхідну суму.

За такою ж схемою банк співпрацює з Епіцентром, АЗК ОККО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-