На Київщині продовжує діяти комендантська година з 20:00 до 7:00 - КОДА

На Київщині продовжує діяти комендантська година з 20:00 до 7:00 - КОДА

Укрінформ
У Київській області продовжує діяти комендантська година від 20:00 8 березня до 7:00 9 березня. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба у Фейсбуці.

«Від 20:00 сьогодні, 8 березня, до 7:00 9 березня на території Київської області діятиме комендантська година. Нагадую, під час комендантської години у жодному разі не залишайте домівку. У разі оголошення повітряної тривоги – прослідуйте в найближче укриття. Ті люди, які перебуватимуть у цей час на вулицях, можуть вважатися членами диверсійних груп. Не наражайте себе на небезпеку та дотримуйтеся всіх правил!», - написав Кулеба.

Як повідомлялося, найбільш небезпечними напрямками Київської області є: Житомирська траса; Буча – Ірпінь – Гостомель; Макарів; північ Вишгородського району.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-