У Житомирі перинатальний центр відновив роботу після російського авіаудару

У Житомирі перинатальний центр відновив роботу після російського авіаудару

Укрінформ
Житомирський обласний перинатальний центр відновив роботу після того, як минулого тижня потрапив під авіаудар, завданий російськими військовими. 

Про це заклад повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Перинатальний центр відновлює свою роботу, ми розпочинаємо прийом вагітних та породіль. Також відновлює свою роботу поліклінічне відділення перинатального центру», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в закладі для безпеки пацієнтів в умовах воєнного часу переобладнали всі резервні підвальні приміщення, створили пологові зали, післяпологові палати, палати для перебування вагітних, реанімаційні відділення та операційну.

Минулого тижня перинатальний центр, міська лікарня номер два, Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова та житловий квартал потрапили під ракетний обстріл російських загарбників.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Фото: КНП ''Обласний перинатальний центр'' ЖОР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-