На Луганщині через обстріли агресора 24 населених пункти залишились без газу, 36 – без світла

На Луганщині через обстріли агресора 24 населених пункти залишились без газу, 36 – без світла

Укрінформ
На Луганщині через обстріли російського агресора 24 населених пункти залишаються без газу та 36 - без енергопостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Внаслідок бойових дій пошкоджено газопроводи різних діаметрів та різного тиску або закрито засувки на виході з ГРС (газорозподільної станції). Станом на 08:00 08.03.2022 року знеструмлено 36 населених пунктів, з них 22 - повністю, 14 - частково. 68345 споживачів перебуває без електроенергії, відключено 503 ТП (транспортних підстанцій)», - написав очільник області.

За його словами, без теплопостачання у місті Сєвєродонецьк залишаються 180 багатоквартирних будинків через пошкодження котельної, та у місті Лисичанськ у зв’язку з відсутністю електро-, водопостачання призупинено роботу 7 котелень.

Гайдай повідомив, що частково обмежено подачу води на міста Попасна та Золоте. Також , у зв’язку з бойовими діями та знеструмленням відсутнє водопостачання у селища Нижнє, Нижнє-1, Новотошківка – це 2180 абонентів.

В результаті обстрілів також була пошкоджена та знеструмлена ЛЕП, в результаті чого частково у місті Лисичанськ відсутнє водопостачання (район Склозаводу, Переїзна, мікрорайони заводу ГТВ, район ш. Матроська), додав керівник ОВА.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-