Ворожа авіація вдарила по Овручу: зруйновані два житлові будинки

Ворожа авіація вдарила по Овручу: зруйновані два житлові будинки

Фото
Укрінформ
В Овручі на Житомирщині унаслідок повітряних ударів зруйновані два житлові будинки та центр зайнятості, ще кілька багатоквартирних будівель пошкоджені.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ГУ ДСНС у Житомирській області.

"Внаслідок повітряного удару зруйновано будівлю Овруцького центру зайнятості, повністю - два двоповерхові житлові будинки. Зазнали пошкоджень (вибиті вікна, двері) кілька багатоквартирних житлових будинків (інформація наразі уточнюється)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час поквартирного обходу бійці ДСНС знайшли в одному з помешкань на 5-му поверсі жінку похилого віку, яка була в шоковому стані, не могла рухатися і потребувала допомоги. Рятувальники викликали екстрену медичну допомогу. Лікарі нормалізували стан жінки, від госпіталізації вона відмовилася.

У рятувальному відомстві також поінформували, що у Коростені внаслідок повітряного удару вибито вікна у триповерховій будівлі школи №2. Загиблих немає, одна людина травмована.

Ворожий напад на північ Житомирщини стався близько 21-ї години 6 березня.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 24 лютого розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Фото: facebook.com/MNSZhytomyr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-