З Луганщини у неділю вдалося евакуювати близько двох тисяч людей

З Луганщини у неділю вдалося евакуювати близько двох тисяч людей

Укрінформ
У неділю, 6 березня, з Луганщини із зони бойових дій евакуаційним поїздом вдалося вивезти близько двох тисяч людей.

Про це в Телеграмі сказав керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

“З приводу евакуації: сьогодні нам вдалося відправити ще один потяг - десь біля двох тисяч людей поїхали, слава Богу. Бо ми всі сьогодні бачили, як працює “зелений коридор”: руські дають слово, що буде тиша, а як тільки завантажили людей — вони взяли й обстріляли. Це просто варвари, зараз вони займаються мародерством, обстрілюють машини, які виїжджають із зони бойових дій”, - сказав Гайдай.

Він повідомив, що Луганщина продовжує отримувати гуманітарні вантажі, і закликав людей телефонувати своїм керівникам тергромад і робити заявки, що саме треба: ліки, речі, будматеріали.

Керівник ОВА також розповів про обстановку на лінії фронту. За його словами, на Луганщині вороги гатять по всіх містах. “Кремінна, Лисичанськ, Сєверодонецьк, Рубіжне й околиці — всюди гатять. В основному по інфраструктурі, житлових масивах, будинках. На жаль, в нас є загиблі серед місцевого населення. Наші тримають позиції так, як і тримали, не треба паніки розводити. Більш того — сьогодні два танки віджали, пару “бех” спалили. Тримають оборону нормально, вірте в ЗСУ! Там дуже надійні хлопці та дівчата”, - сказав Гайдай.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Фото заставочне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-