В Енергодарі не працює Vodafone, є проблеми з інтернетом

В Енергодарі не працює Vodafone, є проблеми з інтернетом

Укрінформ
В Енергодарі не працює мобільний зв'язок від Vodafone, є проблеми з роботою Інтернету.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"В Енергодарі не працює мобільний оператор Vodafone. За непідтвердженими поки що даними, аналогічна ситуація виникла і в сусідньому місті Дніпрорудне та навколишніх населених пунктах. Причини відсутності мобільного зв’язку намагаємося зв’язувати. Також в Енергодарі є проблема з роботою Інтернет-провайдерів", - йдеться у повідомленні.

Про відсутність зв'язку від Vodafone поінформували також у Бердянській міськраді. Зазначають, що працюють номери Київстар і стаціонарні міські телефони.

Як повідомляв Укрінформ, до Енергодару 3 березня зайшла колона ворожої техніки. В ніч на 4 березня російські загарбники обстріляли енергоблоки Запорізької АЕС, спричинивши пожежу на станції. Наразі, за інформацією Орлова, військові РФ контролюють периметр міста та знаходяться на АЕС. Міська влада в існуючих обставинах організовує правопорядок, життєзабезпечення та господарчу діяльність всіх служб Енергодара.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-