У Вінниці створюють місячний резерв харчів та товарів першої необхідності

У Вінниці створюють місячний резерв харчів та товарів першої необхідності

Укрінформ
У Вінниці створюють місячний резерв харчів та товарів першої необхідності.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, передає Укрінформ.

«Обговорив сьогодні з представниками найбільших торговельних мереж питання забезпечення міста продовольством та товарами найпершої необхідності. Створюємо місячний резерв – як силами муніципалітету, так і завдяки благодійній допомозі бізнесу», - написав Моргунов.

За його словами, логістичні маршрути забезпечення міста цими групами товарів вже вирівнюються, позаяк торговельні мережі переорієнтувались на поставки з Європи. Відтак, дефіциту по основній групі товарів немає.

Моргунов додав, що міськрада спільно з обласною військовою адміністрацією працюють, щоб підсилити магазини продукцією місцевих виробників. І попередив, що штучно завищувати ціни у Вінниці вони не дозволять.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-