Російські загарбники змушують мешканців окупованої Луганщини змінювати документи - РНБО

Російські загарбники змушують мешканців окупованої Луганщини змінювати документи - РНБО

Укрінформ
Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Луганщини намагаються перереєструвати документи, видані державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

«Так звана влада тимчасово захоплених терористами населених пунктів Луганської області намагається встановити свої порядки. Оприлюдненим "указом" окупаційної влади потребують перереєстрації "всі документи, видані державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями України". Всі, хто не пройде такої "перереєстрації", залишаться без пенсійного та іншого соціального забезпечення», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, агресором недійсними оголошуються документи, що встановлюють права, привілеї або пільги, інвалідність, статус, пов'язані з участю в «АТО» та/або «ООС».

Таким чином, окупаційна влада намагається виявити патріотів України та поставити виживання мешканців області в залежність від їх лояльності до ворога, відзначили в центрі.

Як повідомляв Укрінформ, міська влада Енергодара в суботу зранку не потрапила на роботу, оскільки окупанти замкнули двері в будівлю мерії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-