Жителі Мелітополя знову вийшли на мітинг проти російських загарбників

Жителі Мелітополя знову вийшли на мітинг проти російських загарбників

Укрінформ
Жителі Мелітополя у суботу, 5 березня, вкотре вийшли на мирний мітинг проти окупації міста російським агресором.

Про це в етері телеканалу «Рада» повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ з посиланням на Суспільне.

«Жителі Мелітополя кожного дня виходять на проукраїнські мітинги, це, мабуть, вже четвертий мітинг, сьогодні буде ще один мітинг. Був один інцидент на мітингу, коли російський військовий вистрілив по мітингувальнику, після цього я звернувся до жителів нашого міста, щоб вони не підходили до військових. З кожним днем збирається все більше і більше жителів, які хочуть відстоювати свої права на життя в Мелітополі», - сказав Федоров.

Він також зазначив, що у місті наразі є велика проблема з продовольством.

«Місто Мелітополь на порозі гуманітарної катастрофи, з декількох причин. По-перше, в містах закінчуються продукти та найголовніше закінчується медикаменти, які екстрено потрібні для пацієнтів. Скільки ми не зверталися до військових, нам відмовлено від прокладання гуманітарного коридору. Ми маємо безпечно завести в місто продукти, паливо, медикаменти, але цього немає», - заявив очільник міста.

Раніше повідомлялося, що через ускладнене сполучення між Запоріжжям та Мелітополем мешканці із рідкісними захворюваннями не можуть отримати необхідних медикаментів.

1 березня в Мелітополі люди влаштували мирний мітинг, не даючи проїхати російській техніці, а потім намагалися її штовхати голіруч. Такі акції протесту мелітопольці влаштовують щодня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-