Зараз дуже складна гуманітарна ситуація у Сумах і Охтирці - МВС

Зараз дуже складна гуманітарна ситуація у Сумах і Охтирці - МВС

Укрінформ
Наразі в містах Суми та Охтирка дуже складна гуманітарна ситуація.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телеканалу телевізійного марафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз дуже складна гуманітарна ситуація і місті Суми й у місті Охтирка. У Місті Охтирка фактично немає тепла, вчора попав снаряд у теплостанцію. Дуже складна ситуація з електроенергією, теплом, водопостачанням у місті Суми. По суті, я думаю, що сьогодні потрібно буде думати про певні гуманітарні кордони та будемо дивитися наскільки росіяни готові виконувати ті обіцянки, які вони взяли на себе вчора під час переговорів у Білорусі", - розповів Денисенко.

За його словами, "щодо всіх інших територій, у місті Києві зараз відносно спокійно, хоча вчора була тривога в певних районах".

Також він зазначив що "на околицях зараз вибухів ніяких не чути".

"Вчора (3 березня - ред.) під вечір стало відомо, що наші бійці знешкодили близько 10 БМП на території Гостомеля і там вчора цілий день тривала зачистка від російських військ. І доходять певні дані про знищення ворожої техніки, але я хотів би, щоб ви отримали все ж таки офіційні дані", - підсумував Денисенко.

Раніше голова Сумської ОВА Дмитро Жицицький поінформував, що з Охтирки на Сумщині, де 3 березня авіаударами знищено теплоелектростанцію, необхідно терміново вивезти людей.

Як повідомлялося, 3 березня відбувся другий раунд переговорів між українською та російською делегаціями. За словами радника керівника ОПУ Михайла Подоляка, українська делегація не досягла у переговорах з російською делегацією тих результатів, на які сподівалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-