У Чернігові внаслідок авіаударів РФ з-під завалів витягнули тіла 33 загиблих – МВС

У Чернігові внаслідок авіаударів РФ з-під завалів витягнули тіла 33 загиблих – МВС

Укрінформ
У місті Чернігів станом на 18:20 з-під завалів було вилучено тіла 33 загиблих людей та 18 травмованих.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведеній інформації від МВС щодо ситуації щодо російського вторгнення станом на 3 березня.

«Чернігів. Станом на 18:20 внаслідок авіаційних ударів з-під завалів вилучено тіла 33 загиблих людей та 18 травмованих. У зв’язку з потужними обстрілами рятувальні роботи тимчасово призупинено», - йдеться у повідомленні.

Також рятувальники допомогли евакуювати місцеве населення з міста Боярка, сіл Жорнівка, Двінкове, Перевіз, Княжичі та Новосілка Київської області. Для доправлення до вокзалу близько пів тисячі осіб задіяно 5 автобусів від місцевої влади.

Як повідомлялося, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. З того часу війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор МКС Карім Хан ініціював початок повноцінного розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-