На Дніпропетровщині за добу затримали 14 підозрюваних у диверсійній діяльності

На Дніпропетровщині за добу затримали 14 підозрюваних у диверсійній діяльності

Укрінформ
У Дніпропетровській області правоохоронці виявили за добу 14 осіб, які можуть бути причетні до диверсійної діяльності.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Національної поліції у Телеграмі.

Зазначається, що усі зловмисники затримані та доставлені до відділень поліції або Служби безпеки України для перевірки їх на причетність до збору і передачі інформації на користь країни-агресора.

«Під час перевірки в телефонах підозрюваних були виявлені фотографії будівель державних структур, укріплень, блокпостів, бомбосховищ та інших важливих об’єктів. Також у них вилучили гроші РФ телефони із зафіксованими дзвінками на номери ворожої держави, переписку проросійського характеру», - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що посилена служба усіх правоохоронних органів та пильність громадян дають результати – наразі ситуація на Дніпропетровщині стабільна та контрольована.

Правоохоронці також закликали мешканців не фотографувати, не знімати на відео та не публікувати у мережі інформацію про блокпости та інші важливі об’єкти.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-