На Київщині 25 мародерів відправили до колонії

На Київщині 25 мародерів відправили до колонії

Укрінформ
У Київській області до Мартусівської колонії відправили 25 мародерів, які намагались викрасти зі складів комп’ютерну техніку на суму понад 10 мільйонів гривень.

Як передає Укрінформ, про це МВС України повідомляє у Телеграмі.

"25 мародерів, яких викрили в Борисполі, були затримані за законами воєнного стану до 30 діб і нині перебувають в Мартусівській колонії", - повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

У МВС нагадали, що 28 лютого на території аеропорту "Бориспіль" затримали мародерів, які на 6 автобусах намагались викрасти зі складів комп’ютерну техніку на суму понад 10 мільйонів гривень.

Відбувся контактний бій. Зловмисників затримали та порушили кримінальне провадження щодо насильства над населенням у районі воєнних дій та крадіжки, вчиненої в особливо великих розмірах, або організованою групою. За скоєне зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Бориспільський міськрайсуд Київської області взяв мародерів під варту з можливістю внесення застави в сумі майже 250 тисяч гривень кожному.

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня Верховна Рада ухвалила закон №7124 про внесення змін до Кримінального кодексу щодо посилення відповідальності за мародерство.

Зокрема, документ прирівнює мародерство до злочину в особливо великих розмірах або вчиненого організованою групою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-